Bart Diele, een frituuruitbater met een goudgele passie…

Frituur Flandrien - Zingem - Over onsFrituur Flandrien, op de Nederzwalmsesteenweg 109A, is een typisch Belgische frituur met een unieke extra toets.

Zaakvoerder Bart Diele uit Zingem en zijn echtgenote Christine baten al meer dan 20 jaar deze gezellige frituur uit en houden ervan hun klanten in de watten te leggen met dagverse bereidingen én leuke acties. Kijk er de menukaart op na en prikkel uw zin om langs te gaan!

Aanbod Flandrien

Het klassieke assortiment wordt aangevuld door een gevarieerde, gezonde én internationale keuken.
Bij Frituur Flandrien kunt u terecht voor verschillende soorten pasta, pitabroodjes, belegde broodjes, vispannetjes, een halve kip, een Indian mix, chili con carne en nog veel meer.

Eigenaars Bart Diele en echtgenote Christine werken met hart en ziel in hun zaak in Zingem. En ook zoon Rens heeft de smaak te pakken. Frituur Flandrien staat synoniem voor een vlotte bediening met de glimlach. Het koppel houdt immers van het vak - en dat proeft u in elke bereiding die u vraagt.

Kom snel langs

Door hun creatieve gastronomische aanpak beschikt u steeds over een bijzonder grote keuze en gaat u altijd met lekker eten onder de arm of in uw buik naar huis.

Back to Top